Projektbeskrivning

Vi heter Basunteatern

Det är vi som är Basunteatern- årets fria teatergrupp på Wendelsbergs folkhögskola. Vi består av åtta ivriga och engagerade ungdomar som ser fram emot att förgylla Sveriges teater och musikscener med underhållning i hög kvalitet!

Det vi erbjuder är föreställningar av olika slag som teaterpjäser, konserter, quiz, workshops och improvisationsföreställningar. och är ni intresserade av att vi ska komma till just er hör gärna av er, och tveka inte var du än befinner dig! Vi ses!

Läs mer om oss här

Du kan nå oss och boka på basunteatern@outlook.com eller 031 – 33 80 567. 

Här hittar du fler kontaktuppgifter

Boka en visföreställning

HÖR PÅ HÖRBERG

EN VISFÖRESTÄLLNING

Att visa att man funnits eller finns. Att lämna spår.

Vi vill berätta om Barbro Hörbergs avtryck och vad hon har lämnat till oss.

En fartfylld och underhållande visafton om Barbro Hörbergs fantastiska musik, livets många vändningar och hur det var att vara människa på tidigt 70-tal, såväl som idag. Vi i Basunteatern har skapat ett visprogram utifrån några av Barbros låtar där vi blandar sång och teater med svängigt ackompanjemang. En mysig föreställning som funkar bra på din skola, arbetsplats, förening med mera.

Tid: ca. 40 min

Pris Västra Götaland: 1500kr

Pris på turné: 3000kr (+reseersättning/ev. logi)

KLICKA HÄR FÖR MER PRAKTISK INFORMATION (PDF)

Boka en pjäs

HERR ARNES PENNINGAR

EN TEATERFÖRESTÄLLNING

Selma Lagerlöfs klassiker tar oss med till 1500-talets Sverige där kärleken strider mot samvetet, hungern river i magarna, skulden hemsöker människorna då pengar är makt, allt medan havets isande vindar drar fram genom ett stelfruset Marstrand.

Tid: ca 75 min

Pris (Västra Götaland): 4000 kr + reseersättning

(på turné kostar föreställningen 6000 kr + reseersättning/ev. logi)

Starka ljud och Strobe-effekter förekommer.

Boka en improvisationsföreställning

EN INTERAKTIV IMPROVISATIONSFÖRESTÄLLNING FÖR BARN

Snart kommer vi att börja förbereda en improföreställning för stora och små där alla får vara med och skapa handlingen! En galen och kreativ upplevelse som passar på bibliotek, förskolor, lekplatser och barnkalas. Mer information kommer snart!